Preţ
Producători

Pături

Produse pe pagină:
Sortare după:
Pătura polară caldă Versage este confecționată după o tehnologie contemporană și modernă din poliest..
29,00лв. 19,90лв.
Pătură bebeluși Bear Love, confecționată de material polar. Pătura este molicioasă și fină, fiind un..
9,00лв. 7,00лв.
O pătură irezistibil de molicioasă și netedă cu minionii preferații puștiilor, momentan va deveni ce..
21,90лв.
Să plecăm împreună într-o călătorie de neuitat în lumea feerică de confort și comoditate. Păturile oferite în magazinul nostru online sunt atât de confortabile și moale. Categoria prezintă o gamă largă de pături online - pătură, pături, pătură pentru bebeluși, pături pentru bebeluși, pături de bumbac, pătură de bumbac, pături din bumbac pentru bebeluși, pături din bumbac pentru copii, pătură din polar, pătură din polar la un preț redus, precum și multe alte pături la prețuri mici.
Aici veți găsi pături cu dimensiune unică , pentru pat semi-dublu și cu dimensiune regală din cele mai bune branduri de designer, monocrome sau cu imprimare. Noi oferim pături pentru toate anotimpurile și pentru toate gusturile.
În magazinul nostru, puteți alege dintr-o gamă largă de materiale, culori și modele. Vă garantăm că aici veți găsi ceea ce cautați și la prețuri rezonabile. Să plecăm împreună într-o călătorie de neuitat în lumea feerică de confort și comoditate. Păturile oferite în magazinul nostru sunt atât de confortabile și moale.